Up a level |
Henkel, Robert (2013) The influence of ammonia on Fischer-Tropsch synthesis and formation of N-containing compounds. PhD, Universität Oldenburg.
Buchwald, Robert (2013) NO-Adsorption und laserinduzierte Adsorbatplatzänderungen an Platin-Nanopartikeln und Aufbau einer STM-UHV-Kammer. PhD, Universität Oldenburg.
Ahlers, Michael (2013) Electrochemical and spectroscopic analysis of collagen films and lipid bilayers on biomaterial surfaces. PhD, Universität Oldenburg.
Dykhnenko, Larisa (2013) Synthese und Charakterisierung von FeMFI-Katalysator-Systemen. PhD, Universität Oldenburg.
Schedemann, Andre (2013) Weiterentwicklung von thermodynamischen Vorhersagemethoden als Grundlage für die Lösungsmittelauswahl bei der Flüssig-Flüssig-Extraktion und der Absorption. PhD, Universität Oldenburg.
Burmeister, A. and Bondiek, S. and Jerz, G. and Fleischmann, Peter (2013) CAROTENOID ESTER PROFILES IN SOLANUM TUBEROSUM AND SOLANUM PHUREJA CULTIVARS. Book of Abstracts and Proceedings of the 7th International Congress on Pigments in Food . Booksystem srl, Novara. ISBN 978-88-903360-3-4
Felfe, Christiane and Schemainda, M. and Baldermann, Susanne and Watanabe, Naoharu and Fleischmann, Peter (2013) Multiple Seasonal Modifications in Enzymatic Flavour Formation in Tea. Chaye : jikan = Journal of tea, 39 (4). pp. 308-316. ISSN 0577-8921
Höfelmeier, H. and Burmeister, A. and Schwab, W. and Fleischmann, Peter (2013) TRANSGENIC TOMATOES AND THEIR CAROTENOID AND FLAVOUR PROFILES. Book of Abstracts and Proceedings of the 7th International Congress on Pigments in Food . Booksystem srl, Novara. ISBN 978-88-903360-3-4